VIDEO: Varujan Vosganian, candidat ALDE la alegerile europarlamentare


Varujan Vosganian, vicepreședinte ALDE, deputat și fost ministru, s-a aflat în județul Ialomița pentru a se întâlni cu electoratul și reprezentanții organizațiilor județene. Candidatul ALDE la alegerile europarlamentare a apreciat că județul Ialomița are o filială activă, dinamică, ce poate contribui la sporirea mediei naționale la alegerile europarlamentare.
Alegerile europarlamentare sunt un prilej pentru a prezenta prioritățile candidaților ALDE. Printre acestea se regăsesc bugetul proiectat pentru anii 2021-2027 cu alocări masive pentru infrastructura mare, finanțarea întreprinzătorilor și fermierilor români, accent pe competitivitate și nu în ultimul rând reconsiderarea imaginii României în Europa.
În opinia lui Varujan Vosganian, parlamentarii români ar trebui să constituie un singur grup parlamentar la Bruxelles atunci când este vorba despre obiective importante ale statului.
Varujan Vosganian și-a reconfirmat atașamentul față de valorile europene și a mai afirmat că România nu intenționează să iasă din grupul ALDE de la Bruxelles.
Varujan Vosganian ocupă locul cinci pe lista ALDE la alegerile europarlamentare din 26 mai.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.