VIDEO: Testare gratuită COVID -19 pentru cetățenii din Slobozia


Acțiune de testare gratuită pentru depistarea Covid-19! Inițiativa aparține Partidului Pro România Ialomița în parteneriat cu Asociația Dr. Adina Alberts. În diferite puncte ale orașului, cetățenii Municipiului Slobozia au fost testați gratuit. În doar zece minute, cei testați au aflat dacă sunt sau nu purtători ai virusului. Inițiatorii acțiunii au susținut că testarea în masă este cea mai indicată măsură pentru limitarea răspândirii SARS-COV-2.
Cetățenii care au beneficiat de testul rapid gratuit au considerat benefică acțiunea, mulți din ei nu au efectuat un test pentru depistarea COVID-19.
Printre cei testați, au fost depistate și persoane pozitive care au fost îndrumate să ia legătură cu autoritățile competente.
Pro România Ialomița susține implementarea unui Program național de testare gratuită. Acțiunea organizată la Slobozia este un demers prin care se arată că deși municipiul se află în carantină, testarea gratuită a populației este cea mai eficientă soluție de a reduce infectările cu noul Coronavirus.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.