VIDEO: Proiectele investiționale ale Municipiului Slobozia, susținute de PRO România


Fondurile europene reprezintă o alternativă viabilă pentru dezvoltarea Municipiului Slobozia. În cadrul unei conferințe de presă, primarul Mun. Slobozia, Adrian Mocioniu, a susținut că municipalitatea a depus proiecte în sumă de aproximativ 20 de milioane de euro. Alături de primarul Adrian Mocioniu, s-au aflat Marian Neacșu, coordonatorul campaniei electorale PRO România și echipa filialei județene. Conferința de presă este ulterioară unei întâlniri recente avute de primarul Mun. Slobozia cu Sorin Cîmpeanu și comisarul european Corina Crețu, candidatul PRO România la alegerile europarlamentare, în care s-au discutat proiectele de perspectivă pentru Slobozia.
Adrian Mocioniu a mai afirmat că în pofida bugetelor reduse ale municipalităților, autoritățile locale din Slobozia au găsit soluții pentru ca în acest an, municipiul să aibă un buget de investiții de 21 de milioane de lei.
Primarul Municipiului Slobozia a punctat și stadiul proiectelor de investiții aflate în derulare.
Ideea de a reveni în PSD este exclusă, potrivit coordonatorului campaniei PRO România, Marian Neacșu. Obiectivul principal este de a face din Pro România o organizație politică puternică.
Reprezentanții Pro România Filiala Ialomița și-au propus ca în această campanie să fie cât mai prezenți în teritoriu pentru a demonstra că au cea mai bună echipă de candidați la alegerile europarlamentare din data de 26 mai.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.