VIDEO: PNL Ialomița trimite în Parlament o echipă de profesioniști și oameni responsabili


PNL Ialomița a dat startul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare! Candidații PNL, pe care partidul îi propune pentru a reprezenta județul în Parlamentul României, constituie o echipă puternică, cu reputație în activitatea profesională și cu experiență. Lista la Camera Deputaților o deschide Luminița Barcari, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Ialomița, consilier județean și fost secretar de stat în Ministerul Educației. Locul doi la Camera Deputaților este ocupat de actualul deputat Mihăiță Găină. Chioveanu Robert-Viorel, președintele Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor este pe primul loc pe lista PNL Ialomița pentru Senatul României.
Luminița Barcari, candidat pentru prima poziție la Camera Deputaților, a menționat că a renunțat la funcția de secretar de stat în Ministerul Educației pentru a fi mai aproape de județ și pentru a continua tot ce a promis în campania de la alegerile locale.
Robert Chioveanu, candidat pentru primul loc la Senat își dorește să inițieze proiecte care să aibă ca impact modernizarea satului românescu și o lege pentru încurajarea creşterii porcinelor pe teritoriul României.
Mihăiță Găină, candidat PNL pentru locul doi la Camera Deputaților este inițiatorul legii care prevede reducerea vârstei standard de pensionare cu 2 ani fără penalizare. Astfel cetățenii din Slobozia și comuna Ciulnița pot ieși la pensie mai devreme cu doi ani: bărbații la 63 de ani și femeile la 61 de ani.
PNL Ialomița și-a propus să obțină 2 mandate de deputat și unul de senator la alegerile parlamentare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.