VIDEO: Loc de joacă modern la Răduleşti, investiţie finanţată de ADI Ialomiţa


Primăria comunei Răduleşti a amenajat un loc de joacă modern pentru copiii din localitate. Obiectivul de investiţii a fost realizat cu finanţare obţinută prin intermediul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Ialomiţa. Locul de joacă are o suprafaţă de 815 mp, acoperită cu tartan şi este dotat cu echipamente de joacă şi de fitness. Acest loc de joacă se adresează atât copiilor, cât şi adulţilor, fiind un excelent loc de recreere. Durata de implementare a proiectului a fost de doar două luni, iar valoarea proiectului de 319.049, 68 lei.
Sprijinul financiar obţinut de Primăria Răduleşti din partea Consiliului Judeţean Ialomiţa a fost mai mult decât binevenit. Deşi la început Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Ialomiţa a fost privită cu rezerve, astăzi, autorităţile locale îi recunosc utilitatea şi eficienţa.
În cei trei ani de la înfiinţarea Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară, au fost gestionate 350 de miliarde de lei vechi pentru finanţarea a 90 de proiecte ale autorităţilor publice locale din judeţ.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.