VIDEO: Dragoș Soare și Luminița Barcari, susținuți de Ministrul Muncii


Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru s-a aflat la Slobozia într-o vizită de lucru în cadrul căreia a purtat discuții cu reprezentanții instituțiilor din subordinea Ministerului Muncii și cu reprezentanții mediului de afaceri. Violeta Alexandru a fost însoțită la aceste întâlniri de cei doi candidați ai PNL la președinția Consiliului Județean Ialomița și Primăria Slobozia, pentru care și-a arătat susținerea în elaborarea unor politici de sprijin social adaptate specificului județului. Ministrul Muncii a amintit că Guvernul a susținut angajatorii care au fost nevoiți să își suspende temporar activitatea prin plata șomajului tehnic. În plus, cei care au fost în șomaj tehnic și au revenit în activitate vor beneficia de o măsură de sprijin însemnând plata unui cuantum de 41,5% din costul salarial.
Ministrul Muncii a precizat că Guvernul a luat măsuri și pentru cei care lucrează cu angajați în regim de sezonieri.
Luminița Barcari, candidat PNL la președinția CJ Ialomița a pledat pentru organizarea claselor de învățământ dual, dar și pentru atragerea investitorilor în Ialomița.
Dragoș Soare, candidatul PNL la Primăria Municipiului Slobozia a subliniat că este nevoie să se creeze noi locuri de muncă.
Ministrul Muncii s-a declarat mulțumită de activitatea instituțiilor aflate în subordinea Ministerului Muncii la nivelul județului Ialomița. Prioritare pentru Ministerul Muncii în perioada următoare rămân creșterea alocațiilor pentru copii și a pensiilor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.