VIDEO: Candidații USR – PLUS Ialomița la alegerile parlamentare identifică problemele comunităților rurale


Candidații Alianței USR-PLUS Ialomița la alegerile parlamentare, Mihaela Stan și Alexandru Horhocea au mers în localitățile din Ialomița pentru a afla de la autoritățile locale proiectele de care au nevoie pentru dezvoltarea comunităților. La Miloșești de exemplu, primarul nou ales a identificat cele trei priorități pentru locuitorii pe care îi reprezintă: investiții în educație, infrastructură și cheltuirea cu eficiență a banului public. Mihaela Stan, candidat USR-PLUS pentru Camera Deputaților a discutat cu edilul comunei Miloșești despre ce poate face mai mult din postura de viitor parlamentar pentru binele locuitorilor comunei Miloșești.
Educația este pilonul principal de dezvoltare al unei comunități. În această perioadă în care orele se desfășoară exclusiv online, autoritățile locale au nevoie de sprijin pentru achiziționarea tabletelor pentru elevi.
Autoritățile locale au nevoie totodată de investiții în sistemul de alimentare cu apă, gaze sau canalizare, de modernizarea drumurilor. Pe lângă finanțare, acestea susțin că necesară este și îndrumarea lor în elaborarea unor proiecte eligibile.
Mihaela Stan, candidat USR-PLUS pentru Camera Deputaților este lector universitar în Anglia, dar de mai bine de 5 ani s-a stabilit în România. Proiectele sale vizează o educație de calitate, sprijinirea familiilor defavorizate și reducerea astfel a abandonului școlar, asigurarea resurselor financiare pentru o bună infrastructură edilitară și atragerea investițiilor în mediul rural.
Alexandru Horhocea, candidează din partea Alianței USR-PLUS pentru prima poziție la Senatul României. Susține demararea unor proiecte pentru îmbunătățirea mediului și a sectorului agricol.
Candidații USR-PLUS la alegerile parlamentare propun un nou mod de a face politică. Acești tineri doresc să schimbe modalitățile de abordare și rezolvare a problemelor comunităților locale din județ. Cum? Printr-un program de guvernare locală extrem de ambițios, care se concentrează în principal pe soluții bine documentate pentru problemele identificate la nivelul comunităților.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.