VIDEO Alina Gorghiu, despre candidații PNL Ialomița: Oameni profesioniști care vor aduce în județ fonduri europene


Vicepreședintele Senatului României, Alina Gorghiu s-a aflat în municipiul Slobozia pentru a-și exprima susținerea pentru Luminița Barcari și Dragoș Soare, candidații PNL la președinția CJ Ialomița și Primăria Slobozia. Alina Gorghiu a discutat despre începerea anului școlar și despre faptul că unele autorități au avut probleme în achiziția materialelor dezinfectante și a tabletelor. Alina Gorghiu a transmis către electorat mesajul de a susține echipa de oameni profesioniși propusă de PNL Ialomița care e capabilă să aducă în județ fonduri europene pentru dezvoltare.
Luminița Barcari a reiterat ideea că județul Ialomița se poate dezvolta doar prin implementarea proiectelor cu fonduri europene.
Dragoș Soare, candidatul PNL la Primăria Slobozia a afirmat că este timpul să se facă politică pentru oameni și este timpul de a așterne lucrurile pe un făgaș normal în Slobozia.
Deputatul Gheorghe Tinel, președintele PNL Ialomița a vorbit despre faptul că în Ialomița se vor derula investiții de mare impact.
Prezentă la Slobozia, Alina Gorghiu a mai amintit că în primele 8 luni ale anului, guvernul PNL a realizat la nivel național, investiții în sumă de 24,7 miliarde de lei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.