VIDEO: Alexandru Potor, candidatul PSD la Primăria Slobozia a prezentat proiectul de administrație locală pentru Slobozia


Investiții noi corespunzătoare nevoilor comunității și finalizarea proiectelor care sunt întârziate! Este abordarea administrativă a candidatului PSD la Primăria Municipiului Slobozia, Alexandru Potor. Candidatul PSD și-a prezentat programul de administrație locală, structurat pe 7 elemente principale. Prioritatea zero pentru Alexandru Potor și echipa sa este asigurarea potabilizării apei și finalizarea lucrărilor la stația de tratare a apei.
În domeniul infrastructurii edilitare, Alexandru Potor și-a propus finalizarea canalizării din cartierele Bora și Slobozia Nouă, modernizarea stației de epurare și recalibrarea sistemului de preluarea a apelor uzate printr-un proiect cu finanțare europeană.
Reabilitarea sistemului rutier și pietonal în Slobozia, asfaltarea integrală a cartierelor Bora și Slobozia Nouă, finalizarea lucrărilor de infrastructură în cartierul Gării Noi vor asigura condiții egale de acces la infrastructură tuturor cetățenilor din oraș.
Învățământul în condiții de protecție împotriva contaminării COVID-19 va primi o atenție sporită. De asemenea, se vor reabilita unitățile de învățământ și vor fi dotate laboratoarele din cadrul școlilor.
Curățenia și protecția mediului sunt alte componente asupra cărora Alexandru Potor va interveni cu prioritate. Principala preocupare o reprezintă colectarea selectivă, realizarea unei stații de sortare a deșeurilor printr-un proiect în parteneriat cu Consiliul Județean Ialomița, precum și înființarea unui depozit pentru procesarea gunoiului care provine din demolări și construcții.
Alexandru Potor are în atenție și derularea unor investiții în zonele de promenadă, finalizarea ansamblului Pieței Revoluției, reabilitarea tuturor locurilor de joacă, dar și sprijinirea domeniului sportiv.
În ceea ce privește dezvoltarea economică, Alexandru Potor, candidatul PSD la Primăria Mun. Slobozia și-a propus să asigure infrastructura necesară de utilități pentru atragerea investitorilor care să creeze noi locuri de muncă, dezvoltarea unor clustere printr-un parteneriat public-privat.
Administrația publică trebuie reformată și eficientizată, astfel încât este tot mai necesară digitalizarea serviciului public, în așa fel încât 6 din 10 cetățeni care se prezintă astăzi la Primărie să poată utiliza instrumente moderne care reduc sau elimină contactul direct cu funcționarii.
Proiectele lui Alexandru Potor pentru Slobozia au fost gândite în concordanță cu așteptările și nevoile comunității, astfel încât odată implementate, ele să contribuie la îmbunătățirea condițiilor de viață ale cetățenilor din Mun. Slobozia.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.