VIDEO: Administrație constructivă la Țăndărei! Investiții de anvergură pentru anul 2021


Conducerea Primăriei Orașului Țăndărei a susținut o conferință de presă în care a prezentat principalele investiții aflate în derulare, dar și proiecte viitoare pentru comunitatea din Țăndărei. Bugetul unității administrativ-teritoriale pentru anul 2021 este de 426 miliarde de lei vechi, iar aproximativ 60% din acesta este direcționat către secțiunea de dezvoltare, ceea ce înseamnă sume importante care sunt alocate investițiilor. De asemenea, Primăria Orașului Țăndărei are în derulare proiecte cu finanțare europeană. Toate aceste investiții au fost susținute și în cadrul Consiliului Local. Deși structura Consiliului Local este una efervescentă, există consens pentru implementarea tuturor proiectelor edilitare.
Autoritățile din Țăndărei au prioritizat investițiile pe fiecare domeniu în parte. Vor fi reabilitate 34 de străzi din localitate, pentru dotarea cabinetelor școlare este alocată o sumă de 25 miliarde de lei vechi, iar în domeniul sănătate se vor finanța proiectele care vizează extinderea, modernizarea și dotarea ambulatoriului din cadrul Spitalul Orășenesc Țăndărei și extinderea secției de Psihiatrie care va deservi întreg județul Ialomița.
Totodată, autoritățile din orașul Țăndărei sunt preocupate să asigure cetățenilor servicii de utilitate publică de cea mai bună calitate.
Administrația de la Țăndărei și-a propus să acționeze pentru ducerea la îndeplinirea a proiectelor necesare pentru dezvoltarea orașului prin responsabilitate, implicare și colaborare atât în Consiliul Local, cât și cu cetățenii localității.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.